Canterbury

Year: 2016

Design and Construction by Stone Lotus Landscapes.

The narrow shape and limited space at this project had its challenges.  Raised garden help to break up the area and delineate different zones within this multi-functional space.  An outdoor kitchen with under bench storage adds a second food preparation and cooking zone to this home. A “L” shaped hardwood bench helps to maximise space and creates a social nook within the garden, turning this narrow thoroughfare into an inviting place to stop by to unwind or to entertain friends.  A dark stain to fencing helps the boundaries to recede giving the impression of more space and is a dramatic backdrop to gardens. Strategically placed garden lights play up the many features of this garden at night.

Materials /Finishes:

Cedar

Black Japan stain

Neolith bench top

Chalford Limestone

Beefeater BBQ

Contact Us Call Us